DAH BACA FOLLOW LA YER !

#15 Berblog, Kenapa ?

Assalamualikum


First time join segmen. Sape nak join pon boleh.Click je image comel atas ni.

Berblog. Kenape?
Saje nak mengisi masa lapang. Hidup kat UITM ni kan 24 jam mengadap laptop.
So daripada 24jam duk tgk running man baik bt sesuatu yang berguna betul x.
 Boleh jugak mengeluarkan ape yang bersarang dalam otak, yang tersirat dalam hati, yang terkilan dalam jiwa.
Kiranya berblog ni untuk meluahkan sesuatu la. Xkan nak nak update status kat fb plak.
Orang nak tgk pun menyampah sebab panjang sgt.
Xkan nak update status setiap 5 minit kot. Satg org komen "ni fb bukan twitter". hahah.
Blog ni tulis lah ape-ape pun xde sape nak marah tapi kene fhm batasan agama dan sensitiviti manusia la.
Common sense kena ada la kan baru la xda org terasa dan menyimpan dalam jiwa.

Sekian.


6 comments:

  1. wowwww, join first segmen form your friends. thanks aji. Aku jarang update status fb sebab au takut jadi mcm tuh la. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei.mane page fb blog .xde pun.bg link

      Delete
  2. http://ohyeahnurardini.blogspot.com/ jom follow!

    ReplyDelete
  3. Betul! Itulah seronoknya blog, kita boleh cerita apa-apa saje. Kalau sesiapa yang tak suka, tak payah datang blog kita. Hehe! :D

    ReplyDelete
  4. datang dr segmen yang sama...follow awak..

    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/berblog-kenapa.html

    ReplyDelete
  5. dtg singgah dan follow...dari segmen yg sama http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-berblog-kenapa.html

    ReplyDelete