DAH BACA FOLLOW LA YER !

#17 Contest : Gambar Suddenly

assalamualaikum

first time join contest. kalo nak join klik banner bawah ni.


Candid photo adalah gambar yang ambil secara candid atau dengan lebih tepat gambar yang diambil tanpa dirancang momentnya. Untuk mengambil gambar candid kita hendaklah sentiasa membawa kemera kita bagi memudahkan untuk mengambil gambar.

Di bawah ni adalah candid haiwan yang diambil di Pantai Morib Banting semasa lawatan kelas bulan lepas.


Sape nak join contest candid suddenly oleh areed amier ni bole click banner kat atas tu.

sekian 






2 comments:

  1. serius pegi banting? haha, selain morib, pegi mane lagi? my hometown tuh. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawatan sehari je.pegi morib je yg sempat

      Delete