DAH BACA FOLLOW LA YER !

#18 Study Week 3

assalamualaikum



Bila member ajak lepak mesti korang pernah bagi alasan mak xbg keluar la, moto xde la, padahal nak lepak kat rumah je. Kadang-kadang aku pun selalu bagi alasan sebab malas nak lepak. Bukan malas apa, rumah aku kawasan pedalaman sikit. Bila lepak balek malam-malam tau-tau jela. Bukan penakut cuma malas nak terserempak ja. haha. 

Minggu ni minggu last lepak PALAM. Abih je exam ctu hari jumaat trus chow. Bai bai PALAM. Amatlah bosan duduk kat palam ni. Duduk sini 24jam mengadap laptop je. Xde life langsung. Nak kluar pun susah motor xde. Ade motor hilang. Salah aku jugak sebab baik sgt bagi pinjam kat org. Tapi xpe. Seminggu je lagi dan gud bai PALAM  FCUKING BORING LIFE.

Bagi adik-adik yang amik result SPM buat rilek je. Gerenti excelent punya. JPN baik, selalu bawak turun gred. Kepada yg final exam, GUDLUCK BRO~
#jgn tension-tension


6 comments:

  1. eh, dah nak habis fnal eh ? so, aku takyah bwk pi tutti la kan ? (:

    ReplyDelete
  2. HAHA , betul2 :D bagi alasan macam2 , sebab malas nak keluar . HAHA

    ReplyDelete
  3. follow ur blog, salam kenal dr blog abg ben

    tahniah

    ReplyDelete